Hírek

Szabó Ferenc TÁVOZZON a közéletből

A Pro Körmend Városszépítő Egyesület felszólítja SZABÓ FERENCET, városunk volt  kereszténydemokrata alpolgármesterét,  a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság volt elnökét, hogy  azonnali hatállyal mondjon le önkormányzati-képviselői tisztségéről!

Amennyiben igazak a média által leközölt cikkek Szabónak nincs helye Magyarország közéletében. A hírek szerint Szabó Ferenc – városunk KDNP-s ex-alpolgármestere – több éve molesztál egy kiskorú lányt és Szabó Ferenc ellen a kislány szülei feljelentést tettek a szombathelyi rendőrkapitányságon. Szabó EX-ALPOLGÁRMESTER MOST LEGYEN FÉRFI és távozzon a közéletből!

Az ügy ugyanakkor több kérdést is felvet:

  • A szülők 2017 január elején végső elkeseredésükben felkeresték Bebes Istvánt, városunk polgármesterét. A szülőket a polgármester Molnár Dániellel – városi sajtófőnökkel – közösen fogadta. Az elmúlt egy hónap alatt  a szülőket fogadó Bebes István városi Fidesz elnök és Molnár Dániel városi Fidelitas elnök miért nem tett semmit? Miért nem tettek hivatalból feljelentést? Megint mit akartak elhallgatni? Szabó zsarolja őket?
  • A Körmendi Somogyi Béla Általános iskolában évek óta ismert az igazgatóhelyettes – Szabó Ferenc alpolgármester – hajlama. Az intézmény igazgatója miért nem indított eljárást helyettese ellen?
  • A szülők szóbeli bejelentésére a KLIK miért kért gondolkodási időt, mondván, hogy politikai jellegű ügyről van szó? Miért nem tett azonnal feljelentést?

Még a fenti kérdések megválaszolása előtt követeljük Szabó Ferenc önkormányzati-képviselő lemondását, hisz viselkedésével minden etikai és morális gátat felrúgva, nem csak városunkra, hanem a magyar önkormányzatiságra is szégyent hozott!