Előterjesztések

Napirend előtti felszólalás

Tisztázzuk, hogy miért kell lemondanom képviselői tisztségemről?

Az elmúlt hetekben valódi lejárató kampány folyt ellenem. Szabó Ferenc alpolgármester Vas Népe hasábjain keresztül felszólított, hogy mondjak le képviselő-testületi mandátumomról. Keresztény és demokrata erkölcseit ismerve, erre minden joga megvan!  Bebes István polgármester valóban elment a falig, amikor a Körmendi Híradó május 20-i cikkében, hogy egy ismeretlen hírportál cikkére hivatkozva kérdőjelezte meg becsülethez, jó hírnévhez kapcsolódó jogom.

Utána néztem, hogy a május 5.-i híradásokban kik terjesztetek rémhíreket, mely szerint a körmendi kézilabdás lányokra migránsok rontottak. Itt nem találtam a nevem! A Miniszterelnöki hivatal részérő csak Lázát János és Kovács Zoltán szóvivő neve jött szóba, akik elmondásuk szerint információikat részben a körmendi városvezetéstől kapták, míg körmendi részről csak egy civil egyesület a DMTE elnökének, Faragó András edzőnek a neve merült fel.

Ezúton kérem a tisztelt urakat, hogy kövessenek meg és kérjenek bocsánatot nevem és a pro Körmend Városszépítő Egyesület nevének a besározása miatt.