Előterjesztések

Központi TEMETŐ KERÍTÉS felújítása

ELŐTERJESZTÉS

Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testülete

  1. november 26-i ülésére

 

Tárgy: Központi temető kerítés felújítása

 

Tisztelt Képviselő-testület!

A mögöttünk álló évek úthálózat-fejlesztései következtében városunkat mind az M8 –as főútvonal Budapesti irányából, mind pedig a M86-os számú fő útvonal mindkét irányából kulturált útszakaszon lehet megközelíteni. Ugyan akkor a városunk határában lévő központi temető kerítése – mely a Körmendre érkezőket fogadja – már évtizedek óta felújításra szorul.

Pro Körmend Városszépítő Egyesület számára nem mindegy, hogy milyen benyomást kelt a haza vagy városunkba érkező személyek számára illetve a városunk mellett elhaladó emberek számára a központi temető kerítésének látványa, így arra kérem a tisztelt képviselő-testületet, hogy a fent leírtak alapján fogadja el a határozati-javaslatom egyikét.

Körmend, 2015. november 15.

 

                                                                                               Tompa László

képviselő – Pro Körmend

 

HATÁROZATI JAVASLAT:

 

  1. Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a központi temető kerítésének felújítását. Erre forrást Körmend város Önkormányzata 2016 évi költségvetésében biztosít.
  1. Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a központi temető kerítésének felújítását. Erre forrást Körmend város Önkormányzata a 2015 évre betervezett Önkormányzati vagyon értékesítéséből származó plusz bevételekből biztosít.

 

Felelős: Városfejlesztési Bizottság

 

Határidő:

  1. Határozati javaslat elfogadása esetén 2016. január 20.
  2. Határozati javaslat elfogadása esetén azonnal